Rólunk

Üdvözlünk minden kedves horgásztársat és pihenni vágyót. Nálunk elfelejtheti a gondjait és kipihenheti a hétköznapok fáradalmait. Gyönyörű környezetben élvezheti a horgászat örömeit, miközben kapitális fogásokkal büszkélkedhet a barátainak.

A tó 1992 óta fogadja a horgászat szerelmeseit. Nyíregyházától csupán néhány percnyire, Vasmegyer és Beszterec között, természetes környezetben terül el a Bőve horgásztó.

Több, mint 23 hektárnyi vízfelszín várja a horgászokat. A tó eredetileg mesterséges, erre azonban már szinte semmi sem utal. A horgásztó a táj szerves részévé vált, a természetbarát horgásztársak, és az igazán nyugodt kikapcsolódásra vágyók legnagyobb örömére. A tavat nádasok tagolják és övezik.

A nád a nagyhalak számára biztosít menedéket, előfordul a 15-20 kg pontyok és amurok fogása! Érdemes ellátogatni télen is, hiszen a nagy pontyok ilyenkor is foghatók, és megemlíthetjük a tekintélyes méretű harcsákat is!

A nyugodt, szép környezet tehát adott a jó horgászathoz, a nagy fogásról, a szezonban, két hetente bőséges haltelepítés gondoskodik.
A Bőve horgásztóban számtalan halfaj megtalálható, főleg ponty, busa, harcsa, csuka.

A tó miden nap várja a lelkes horgászokat, csütörtökön, pénteken és szombaton éjszakai horgászatra is van lehetőség. A megfáradt pecások a part melletti büfében lelhetnek felfrissülést.

Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, busa, tokfélék
Átlag mélység: 1,5-2 méter
Vízterület nagysága: 23 ha (hektár)

 

A tó szabályzatát itt olvashatja el!

Szabályzat

Szabályzat

Telepítési naptár

Telepítési naptár